Le masina atoa, Fa'afetai Atoa: Fa'amanatuga Fa'amanatuga a le Falegaosi ODM WISETECH 2024 Mid-Autumn Festival.

A o feliuliua'i le ea o le tautoulu ma susulu mai le masina atoa i le lagi i le po, na talimalo ai le Xiamen Wisetech Lighting Co., Ltd. i lana faamanatuina faaletausaga o le Mid-Autumn Festival ma le autu "Masina atoa, Loto Faafetai." O lenei fa'amoemoe, e fa'atotonu i le ta'aloga masani a Minnan Mooncake Dice, e le gata na fa'apotopotoina ai le 'au e fa'amanatu ae na avea fo'i ma fa'amanatuga o le tautinoga a le kamupani i le lotogatasi, tulaga lelei, ma le fa'asoa manuia.

Mafaufau i le Tuputupu ae ma le Vaaiga mo le Lumanai

Na amata le fa’amanatuga i se saunoaga fa’agae’etia a le Pule Sili o Thomas, lea na fa’ailoa ai le mata’ina o le faigamalaga a le kamupani i le valu masina talu ai. Na toe mafaufau Tomasi i le WISETECHODM FalegaosimeaO le fa'aauauina pea o le tuputupu a'e, fa'ailoa mai ai mata'ina taua ma fa'afouga ua fa'amalosia ai lona tulaga o se ta'ita'i ile pisinisi moli feavea'i. Na ia fa'aalia le agaga fa'afetai tele i sui uma o le WISETECH 'au, o lo latou fa'amaoni ma le galue malosi na avea ma tua'oi o le manuia o le kamupani.

Va'ai i le lumana'i, na fa'asoa e Tomasi le va'aiga a le WISETECH ODM Factory o le avea ma igoa numera tasi i le pisinisi moli feavea'i. Faatasi ai ma se faafanua manino ma sini mataʻutia, na ia faʻamalosia ai tagata uma e faʻaauau a latou sailiga faifaipea o le tulaga lelei, faʻafeiloaʻi luitau faʻatasi ma le maufetuunaʻi tutusa lea na faʻauluina ai le WISETECH i luma.

1
2

Olioli ma Tu ma Agaifanua: Le Ta'aloga Dice Minnan Mooncake

Ina ua mae'a le saunoaga amata, na amata moni lava le siosiomaga fiafia a'o potopoto tagata faigaluega i laulau mo le ta'aloga masani a Minnan Mooncake Dice. Na faatumulia le potu i le leo o ta'ai taai ma talie a'o taumafai ma le naunautai tagata auai i le latou laki. O lenei taaloga, o se tu masani pele i le itulagi o Fujian, o se vaega faapelepele o le WISETECH's Mid-Autumn Festival celebration.

Ae sa le na o le manumalo i le taaloga—ae e uiga i le olioli o le o mai faatasi o se au ma le sagisagi fiafia o tauvaga faaleuo. Na tauva tagata faigaluega e le gata mo le laki, ae mo le fiafia i le mauaina o faʻailoga maualuga, faʻaopoopoina se vaega faʻafiafiaga i le faʻamanatuga. Na vaaia e laulau taʻitasi lana lava "siamupini" ua tulaʻi mai, ma le au manumalo o loʻo agai i luma e tauva mo le igoa o le "Siamupini o le siamupini" ma le faʻailoga sili. O le ta’amilosaga fa’ai’u na fa’afeiloa’i ma le fiafia, ona o se tasi o paaga a le matagaluega o fa’atau oloa laki na maua le fa’ailoga fa’anaunau, na matua’i fiafia ai le ‘au atoa.

3
4
5
6
7
8

Musika, Lotogatasi, ma Fa'amanatuga Fetufa'atasi

Na fa'aauau pea le fa'afiafiaga i fa'afiafiaga fa'amusika mai matagaluega eseese, lea na fa'aalia ai e tagata faigaluega a latou taleni ma le alofa mo le WISETECH. O nei fa'afiafiaga na fa'atusalia e sili atu nai lo na o fa'afiafiaga—na atagia mai ai le loto gatasi, tu'inanau, ma le lotogatasi o lo'o fa'amatalaina ai tu ma aga a le WISETECH. O pese ma siva taitasi e talanoa i le faamoemoe, agaga o le au, ma se miti tutusa o le faia o WISETECHODM Falegaosimeaose taitai alamanuia.

9
10
11
12

Fa'amanatuina Aganu'u a Kamupani ma Tautinoga

O lenei mea na tupu i le Mid-Autumn Festival e sili atu nai lo na o se faʻamanatuga; o se fa'aaliga ola o fa'atauga fa'apisinisi a WISETECH. O le fatu o le fa'afiafiaga o le fa'amaoni lea o le kamupani i le fa'atupuina o le aganu'u o le agaga fa'afetai, galulue fa'atasi, ma le tulaga lelei. I le avea ai o se fale gaosi ODM faʻapitoa i moli feaveaʻi lolovaia, WISETECH faʻaauau pea ona faʻafouina ma lagolagoina tulaga maualuga i itu uma o lana pisinisi, taumafai pea e sili atu i faʻamoemoega o tagata faatau.

13

Se Lumana'i Manuia

Faatasi ai ma se au faʻatasi ma se vaʻaiga manino, WISETECHODM Falegaosimeao lo'o fa'atulaga lelei e fa'aauau lana faigamalaga e avea ma igoa pito i luga i moli feavea'i. O le faamanatuina o le Mid-Autumn o se faamanatu atoatoa o le malosi ma le agaga o loʻo faʻauluina le kamupani i luma, faʻamalosia tagata uma e faʻaauau pea ona tuleia tuaoi o mea e mafai.

Mai ia i matou uma i WISETECH, matou te moomoo ia matou tagata faigaluega, paaga, ma tagata faʻatau se Fiafia i le Mid-Autumn Festival! Talosia ia faaauau pea e le agaga o le agaga faafetai ma le lotogatasi e faamalamalama ai lo tatou ala agai atu i se lumanai manuia.

WISETECH ODM Falegaosi --- Lau Tofa'i Fa'amatalaga Malamalama Lologa Fe'avea'i!


Taimi meli: Sep-14-2024