Ose Design Award-manumalo 18V Interchangeable Tool Battery-Powered Mobile Work Light i WISETECH.

Matou te fiafia lava e fa'ailoa atu o le matou WISETECH 18V Interchangeable Tool Battery-Powered Mobile Work Light, o lo'o fa'aalia ai lana talita alumini saini, ua fa'amamaluina i le fa'ailoga iloga A' Design Award - le Copper Prize.

O le a le mea e ese ai lenei malamalama?E le na o se puna malamalama o le malamalama, ae o se ofoofogia o le fetuutuunai.Faatasi ai ma le tele o fetuutuunaiga ua matou faia ma le toto'a, o lenei moli e faʻaogaina uma au pusa eletise 18V.

I WISETECH, matou te talitonu i taimi uma o le faʻafouga moni e fanau mai i le vaeluaga o aganuu.Fa'aosofia e le 'oloa o measina a Europa, ua matou mamanuina ai se oloa e pu'eina ai le agaga o tufuga a Europa ma le lelei o le mamanu.

O lenei fa'ailoga e le na'o le fa'ailoaina o lo tatou fa'amaoni i tulaga lelei ma mea fou;o se molimau i le fusuaga fa'ale-aganu'u e una'ia ai i tatou i luma.O la matou sini o le tuʻuina atu ia te oe e le naʻo se meafaigaluega, ae o se poto masani e mauaa i le fatu o le tusiata ma le tufuga a Europa.

Ua sauni e fa'amalamalama lau avanoa faigaluega e pei o le taimi muamua?Saili atili e uiga i la matou A' Design Award-winning Work Light i WISETECH.

WISETECH ODM Falegaosi --- Lau Tofa'i Moli Lologa Feavea'i!
 
Asiasi i la matou itulau autu:www.wisetechlighting.com

Ose Design Award-manumalo 18V Interchangeable Tool Battery-Powered Mobile Work Light i WISETECH

Taimi meli: Nov-11-2023