Manuia Notting Hill Carnival

Talia le pao o le eseesega ma le lotogatasi o le fusi.E pei lava o le faamanatuina o le Notting Hill Carnival, lea e tuufaatasia ai aganuu i se musika o lanu, musika, ma siva, e aliaʻe foʻi foafoaga silisili o le olaga pe a fetoʻai manatu eseese.

O fusuaga fa'ale-aganu'u e fa'amumu ai le aloiafi o mea fou, fa'atupuina se avanoa e fa'aolaola ai le fatufatua'i.A o tatou fiafia i le sagisagi fiafia o ia taimi, ua faamanatu mai ai o aafiaga o le olaga, e pei lava o se tafaoga, e ofoina mai ia i tatou se avanoa tulaga ese e faatofu ai i tatou lava i vaaiga eseese.

Tatou opogi le pao o le fa'afiafiaga o le olaga, fa'ataga a tatou feiloa'iga ma aganu'u, manatu, ma fa'amanatuga e una'ia ai i tatou i se malamalama sili atu i le lalolagi.Faʻatasi, e mafai ona tatou fatuina se mea faʻapipiʻi o le fatufatuaʻi, faʻamalosia e le olaola o tatou aafiaga faʻaletagata.

I WISETECH, matou te malamalama i le togafiti o le tuʻufaʻatasia o elemene e fatu ai se mea uiga ese.E pei lava ona fa'atamaoaigaina e le tu'ufa'atasiga fa'ale-aganu'u le fatufatua'i, e fa'amalamalamaina e a tatou moli lologa fe'avea'i avanoa ma se fa'afefiloi lelei o mea fou ma galuega.Saili atili ile www.wisetechlighting.com.

2023082

Taimi meli: Aukuso-28-2023